Kumpulan kata untuk yang lagi menunggu seseorang,broken heart n fall in love

sekedar mau berbagi macam2 kata nih brew, yang menurut ane bagus2, ini kumpulan ane dari berbagai sumber, kalo ada yang mau share, yuuk di mari...:D

-buat yang lagi nunggu seseorang sambil dikit2 menghibur diri sendri

" Somewhere there's someone who dreams of your smile, and finds in your presence that life is worth while, so when you are lonely, remember this is true: Somebody, somewhere is thinking of you."

-buat yang suka sama orang tapi "just stuck, ga maju2"

How do I say goodbye to someone I never really had? Why do my tears fall so endlessly for someone who was never really mine? Why is it I miss someone I was never really with? And why do I love someone whose love was never really mine?

-buat yang lagi fallin' in love

If you live to be a hundred, I want to live to be a hundred minus one day so I never have to live without you.

buat yang lagi pengen "move on" alias "letting go someone who's not worth it buat ditunggu"

"I spent so many nights thinking about you,my heart spent to many hours missing you, I wasted my time being with you, and now it's time to move on."

"One day you'll love me, the way I loved you. One day you'll think of me the way I thought of you. One day you'll cry for me, the way I cried for you. One day you'll want me, but I won't want you. yam!"

“You have to forgive to forget, and forget, to feel again.”

"You either let go for two reasons.... you've learned enough to want to, or you've been hurt enough you have to."

-buat yang lagi broken heart

"I can't escape the thought of you. Even in my dreams you are there. It's not fair how your gone, and how you're moving on so fast, while I am still living in the past."

"just because one simple sentence.. u have already killed all d reason for me to care .. but I'm still standing here .. for one stupid reason that I still don't understand why, u can call it love.. But of course, something has changed!!"

"It's funny how the first time we were at this place, something between us was beginning.....but it breaks my heart to know that we are at this same place and that something between us is now ending."

buat yg lagi gak ngapa-ngapain:

"Never give up hopes. Just believe in your dreams.
But, what do I hope for if I don’t even know what my dream is?"

"You start out life with a clean slate. Then you begin to make your mark. You face decisions, make choices. You keep moving forward. But sooner or later there comes a time where you look back over where you have been... and wonder who you really are. "

buat yang gak bisa berhenti mencintai seseorang:

-"You taught me how to love, but not how to stop."

-"in every girls life there is a guy she will never forget, and the summer when it all began."

-"I hope that in the end, we can all laugh and say it was worth it."

-"Still I won't say goodbye, won't ever say goodbye. And know that I'll always be yours."

-"I don't wish to be everything to everyone, but I would like to be something to someone."

-"I reached for sleep and drew it round me like a blanket muffling pain and thought together in the merciful dark"

-buat para laki2:

"Women are like apples on trees. The best ones are at the top of the tree. The men don't want to reach for the good ones because they are afraid of falling and getting hurt. Instead, they just get the rotten apples from the ground that aren't as good, but easy. So the apples at the top think something is wrong with them, when in reality, they're amazing. They just have to wait for the right man to come along, the one who's brave enough to climb all the way to the top."

-move on!

I can spend minutes, hours, days, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces back together, justifying what could've, would've happened or I can just leave the pieces on the floor and move the FU*K on!

-yang lagi ngerasa empty:

They say follow your heart.
But when your heart is in so many pieces.
Which way are you to follow?

-broken heart:
"I wish i were a little girl again, because skinned knees are easier
to fix than broken hearts."

"you can say that you always wish me to be happy, but don't you know it can't be realize, coz to be happy means you lovin' me and always be with me but you can't let yourself do it for me"

"Have you ever wondered which hurts more:
saying something and wishing you hadn't
or saying nothing and wishing you had?"

"it's time to move the f*ck on!
you make me tired of waiting for so long. maybe you're just too weird to be true!"

"It's hard to trust and it's hard to cry. It's hard to love and later say goodbye. But it's much harder to let go when you really want to say no. But this is life of making hearts grow"

“To love is to risk not being loved in return. To hope is to risk pain. To try is to risk failure, but risk must be taken because the greatest hazard in life is to risk nothing.”

-"Sometimes we have just to let go of someone who matters to us not because we want to but because we have to, and its the right things to do... let us remember that we cant force anyone to love us...we cant beg someone to stay when he wants to leave and be with someone else...this is what live is all about... however the end f love is not the end of life.. it should be the beginning of understanding that love lives for a reason and leaves with a lesson"

"Everyone can make you happy in your life. Some do it by walking into your life. Some do it by walking out."

"If he was stupid enough to walk away
be smart enough to let him go."

-"Sometimes I wish I had never met you 
because then I could go to sleep at
night not knowing there was someone
like you out there."

-"Everything you've done will become someone else memory. The person might forget the exact words you said but no way to make them forget the way you made them feel."

buat yang udah bosan menunggu:

"Sometimes we think we need answer's but most of the time it´s just better to walk away,and try to get on with your life."

"Love cannot be forgotten, it can only be ignored long enough until ignoring it becomes routine."

"why am I such a fool fallin' in love with that foolest person!"

"loving is not owning, we can let it go!"

-buat para laki2:D
"Rules of a relationship, Rule 1 : The girlfriend is always right; Rule 2: When the girlfriend is wrong see rule 1." 

-yang masih ingin berharap:

"jika memang dia,
dari awal mula dan selamanya akan tetap selalu dia,
tapi jika bukan,
dari awal mula dan selamanya tidak akan pernah dia,
dan pasti ada "dia" yang lain
yang jauh lebih baik dari dia yang bukan."

-buat yang menunggu:

Don't you know that I still wait someone who don't realize that I wait him for so long.
Don't you know that I can't forget someone I really love and I don't know why.
Don't you know that I hurt really so bad because of being tired of waiting.
Don't you know...
Don't you know...
Don't you know... that someone is you?

-"Why am I afraid to lose you when you're not even mine."

-yang udah tau kenyataan terburuk, tapi tetep care:
"It's like my mind knows what's right
but my heart is being retarded and still cares."

"If you asked me how many times you have crossed my mind I would say once because you never really left."

-fallin' in loph:

"You will always be the answer, when somebody asks me what I'm thinking about."

-"As in the eye of Nature he has lived, So in the eye of Nature let him die!"

-"And I will face the world around me knowing that I'm strong enough to let you go. And I will fall in love again because I can."

-"Until this moment, I never understood how hard it was to lose something you never had."

-"still with the same topic

how can you miss something you never really had?"

-"again and again I'm dreaming about you
again and again I can't erase all about you
again and again until I'm tired and I don't know when."

-"There's nothing worse than meaning nothing to the person who means everything to you."

n good luck for your love...

Komentar →
Comments
1 Comments

1 comments:

drmandangmichael@gmail.com mengatakan...

Sesungguhnya, semua ini telah kuperhatikan, semua ini telah kuperiksa, yakni bahwa orang-orang yang benar dan orang-orang yang berhikmat dan perbuatan-perbuatan mereka, baik kasih maupun kebencian, ada di tangan Allah; manusia tidak mengetahui apapun yang dihadapinya.
Segala sesuatu sama bagi sekalian; nasib orang sama: baik orang yang benar maupun orang yang fasik, orang yang baik maupun orang yang jahat, orang yang tahir maupun orang yang najis, orang yang mempersembahkan korban maupun yang tidak mempersembahkan korban. Sebagaimana orang yang baik, begitu pula orang yang berdosa; sebagaimana orang yang bersumpah, begitu pula orang yang takut untuk bersumpah.
Inilah yang celaka dalam segala sesuatu yang terjadi di bawah matahari; nasib semua orang sama. Hati anak-anak manusiapun penuh dengan kejahatan, dan kebebalan ada dalam hati mereka seumur hidup, dan kemudian mereka menuju alam orang mati.

Tetapi siapa yang termasuk orang hidup mempunyai harapan, karena anjing yang hidup lebih baik dari pada singa yang mati.
Karena orang-orang yang hidup tahu bahwa mereka akan mati, tetapi orang yang mati tak tahu apa-apa, tak ada upah lagi bagi mereka, bahkan kenangan kepada mereka sudah lenyap.
Baik kasih mereka, maupun kebencian dan kecemburuan mereka sudah lama hilang, dan untuk selama-lamanya tak ada lagi bahagian mereka dalam segala sesuatu yang terjadi di bawah matahari.
Mari, makanlah rotimu dengan sukaria, dan minumlah anggurmu dengan hati yang senang, karena Allah sudah lama berkenan akan perbuatanmu.
Biarlah selalu putih pakaianmu dan jangan tidak ada minyak di atas kepalamu.
Nikmatilah hidup dengan isteri yang kaukasihi seumur hidupmu yang sia-sia, yang dikaruniakan TUHAN kepadamu di bawah matahari, karena itulah bahagianmu dalam hidup dan dalam usaha yang engkau lakukan dengan jerih payah di bawah matahari.
Segala sesuatu yang dijumpai tanganmu untuk dikerjakan, kerjakanlah itu sekuat tenaga, karena tak ada pekerjaan, pertimbangan, pengetahuan dan hikmat dalam dunia orang mati, ke mana engkau akan pergi.
Lagi aku melihat di bawah matahari bahwa kemenangan perlombaan bukan untuk yang cepat, dan keunggulan perjuangan bukan untuk yang kuat, juga roti bukan untuk yang berhikmat, kekayaan bukan untuk yang cerdas, dan karunia bukan untuk yang cerdik cendekia, karena waktu dan nasib dialami mereka semua.
Karena manusia tidak mengetahui waktunya. Seperti ikan yang tertangkap dalam jala yang mencelakakan, dan seperti burung yang tertangkap dalam jerat, begitulah anak-anak manusia terjerat pada waktu yang malang, kalau hal itu menimpa mereka secara tiba-tiba.

Poskan Komentar

komentar anda sangat penting utk kemajuan blog ini.trimakasih utk kunjungannya...

◄ Posting Baru Posting Lama ►
 

tourist n stats

W3 Directory - the World Wide Web Directory My Ping in TotalPing.com
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net

guest room

Copyright © 2012. CYBER MANADO - All Rights Reserved B-Seo Versi 3 by Bamz